Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!
Smulfun is momenteel gesloten ! Wij nemen momenteel heb bestellingen aan.
Elsa taart

Elsa taart - Frozen

Artikelnummer:
FROZENELSATAART16PERSONEN

Bent u op zoek naar een leuke Elsa taart voor een Frozen feestje?

Dan is deze Elsa taart wellicht precies wat u zoekt. Deze taart van prinses Elsa van Arendelle in haar ijsblauwe jurk is gemaakt naar een fragment van het nummer Let it go uit de Frozen film van Disney. Deze Elsa taart is gemaakt van een Elsa pop en de jurk wordt er laagje voor laagje omheen gebouwd. Net iets anders dan een normale prinsessen- of barbie taart omdat het net is of Elsa loopt. Dit wordt ook wel een lopende pop taart genoemd (walking doll cake).

De Elsa pop kost €22,- die samen met originele verpakking en toebehoren wordt geleverd. De prijs voor de taart bedraagt €67,50 inclusief €22,- voor de originele Elsa pop. De taart is voor ruim 16 personen en wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ook leuk zijn hierbij onze Frozen cupcakes met eetbare print of onze Frozen stapeltaarten met alle hoofdrolspelers van de film.

Kies hieronder een lekkere smaak uit en geef aan voor welke datum de taart gewenst is en wij zorgen voor een onvergetelijke Elsa taart voor uw Frozen verjaardagsfeestje!

Laat het los! Laat het gaan!

Beoordelingen

5
Monique Roder S...
Onderwerp: Mode-taart
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!
5
Manuele Snoeren
Onderwerp: Koperen bruiloft
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique
5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...