Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!
Smulfun is momenteel gesloten ! Wij nemen momenteel heb bestellingen aan.
Offerte aanvraag Vraag hier informatie aan voor uw bruiloft .... Offerte
sweettable

Sweettable

Artikelnummer:
SWEETTABLE1PERSOON

Zoetetafel

Smulfun heeft verschillende sweettables in het assortiment waardoor uw bruiloft echt feestelijk wordt. Met een zoetetafel vol lekkernijen kleedt u het feest smaakvol aan en is er voor iedere gast iets lekkers. De zoetetafel bestaat uit heerlijke verse lekkernijen zoals: cakepops, macarons, woopies, petit fours, mini cupcakes en andere lekkers.

Alternatief voor bruidstaart

Laat je inspireren met de alternatieven voor bruidstaarten. Een bruidstaart is leuk, maar waar de één een compleet pronkstuk wil laten maken, hoeft al dat gedoe voor de ander niet zo. Misschien ben je dan ook op zoek naar een leuk alternatief voor de traditionele bruidstaart. Met het assortiment zoetetafels van Smulfun heeft u een heerlijke bruidstafel die u kunt serveren in plaats van een bruidstaart.

Bruidstafel

De bruidstafel is weer helemaal in! Op de mooiste dag van je leven, in de jurk van je dromen, met de mooiste tafel van het feest! Met een mooi gedecoreerde bruidstafel met lekkers is het volop genieten op deze speciale dag. De bruidstafel is de ‘ eye-catcher’ van het feest. Aan de decoratie van de bruidstafel besteden wij dan ook extra veel aandacht!

Proeverijen

Om voor de Bruidstafel de juiste keuzes te maken houdt Smulfun voorafgaand aan de bruiloft altijd een proeverij. Hierdoor kunt u lekkere smaken proberen en worden de keuzes voor de smaken en de lekkernijen gemaakt. Hierdoor weet u precies wat u op uw trouwdag te wachten staat.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op onze proeverij:

Afspraak proeverij

U kunt ons tevens telefonisch bereiken op 0162 - 30 19 64

Beoordelingen

5
Monique Roder S...
Onderwerp: Mode-taart
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!
5
Manuele Snoeren
Onderwerp: Koperen bruiloft
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique
5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...