Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Tips voor de Babyshower

Smulfun is momenteel gesloten ! Wij nemen momenteel heb bestellingen aan.
Door Redactie, 20/01/2014 - 22:17
tips babyshower

De beste ideeën voor de Babyshower!

Overgewaaid uit Amerika en helemaal hot! De babyshower. Hoe pak je zoiets aan, wat zijn de trend? In deze blog lees je hoe je een fantastische babyshower organiseert en vind je ideeën voor: thema's, decoraties en onmisbare zoete lekkernijen.

Het organiseren van een Babyshower is een van de mooiste geschenken die u aan een aanstaande moeder geven kunt. Het is de perfecte tijd voor een moeder-to-be te vieren met vrienden en delen de vreugde en de anticipatie van steeds van moeder. We hebben allemaal gezien de standaard douche vol met gele rubberen eendjes en luier Derby's. Nu dat is het jouw beurt om te spelen gastvrouw, waarom niet eens wat leuks en creatief? Hier enkele ideeën hoe u het aan kunt pakken:

Datum prikken

Krijg de beste ideeën voor de Babyshower, Babyshower spelletjes, Babyshower menu's, Babyshower decor en meer! De moeder-to-be zal alles wat die je hebt gepland voor haar Babyshower fantastisch vinden - van de uitnodigingen tot aan de taart!

Iedereen, van een familie, een collega - maar over het algemeen niet de aanstaande ouders zelf - kan de host zijn voor het evenement, dat meestal wordt gehouden tijdens de laatste twee maanden van de zwangerschap. Sommige paren, echter gerust een kwekerij voorraad voordat het kind is aangekomen, en sommigen houden willen totdat de baby de eregast kunnen. Vraag het paar als ze liever een pre- of postbirth Babyshower. Meestal, worden de Babyshower's gehouden voor eerste kind alleen, maar dit is niet een regel.

Verstuur de uitnodigingen

Hoewel een telefoongesprek voldoende kan zijn als uitnodiging, zijn geschreven uitnodigingen veel toepasselijker bij deze bijzondere gelegenheid. Zorg er voor dat uitnodigingen ten minste drie weken op voorhand aan de goede vrienden en familieleden wordt verstuurd. De ouders-to-be kan helpen om de gastenlijst te maken, zodat niemand vergeten wordt. Ook moet je besluiten of mannen en kinderen welkom zijn?.. Traditionalisten is een Babyshower alleen voor vrouwen, terwijl de moderne mens geloofd dat de vader moet worden uitgenodigd.

Kies een thema

Een partijthema, kan hoewel niet noodzakelijk is, een groter gevoel van festiviteit om de gebeurtenis te brengen. Inventiviteit en doordachte raakt kunnen de partij groot maken. Als u ervoor kiezen niet om een thema, Vermijd pastels. Houd het decor helder. Bloemen zijn met name geschikt voor een viering van de geboorte. Vergeet niet om versieringen aan een paar: alle aandacht zal worden besteed, hoe dan ook, op de buik voor de toekomstige mama.

Kies een Menu

Babyshower horrorverhalen hebben de neiging om te centreren op ingewikkelde maar smaakloos vinger levensmiddelen. Rijke, volle voedingsmiddelen instellen de juiste toon voor een gebeurtenis vieren het begin van een rijke, complete leven. Last minute werk tot een minimum te beperken. Kies voedingsmiddelen die makkelijk te zijn bereiden en uit de hand bij kamertemperatuur--kaas en fruit taarten, gegrilde kip salades, zelfgemaakte pizza's, fruit of groene salades kan worden gegeten. Er is geen schaamte in wat de pot schaft, ofwel, met name als elke gast brengt een schotel waarvoor zij of haar lokale gastronomische winkel beroemd is.

Ideeën voor de Babyshower

babyshower taart
babyshower cupcakes
babyshower thema
thema babyshower
Tags: 

Reactie indienen

Beoordelingen

5
Monique Roder S...
Onderwerp: Mode-taart
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!
5
Manuele Snoeren
Onderwerp: Koperen bruiloft
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique
5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...