Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Betalen met creditcard

Smulfun is momenteel gesloten ! Wij nemen momenteel heb bestellingen aan.

Hoe werkt een creditcard

De creditcard is bestemd voor middelgrote tot grote bedragen te betalen in meeste hotels, restaurants, op internet en tijdens de vakantie.

Bij de betaling met de creditcard spelen drie partijen een rol:

  • De creditcardhouder (de klant)
  • De acceptant (In ons geval Smulfun.)
  • De creditcardmaatschappij (VISA, MasterCard) al dan wel of niet in samenwerking met een tweede partij (bank, niet-bank of non-profit organisatie)

Bij elke creditcard betaling zorgt de creditcardmaatschappij er voor dat het bedrag wordt voorgeschoten. De creditcardmaatschappij vordert openstaande bedragen periodiek (meestal aan het einde van de maand) in.
De creditcardhouder kan er ook voor kiezen niet het volledige bedrag in een keer te betalen. Er bestaat ook nog de mogelijkheid gespreid te betalen. Dan betaalt de creditcardhouder aan het einde van de maand slechts een deel van het verschuldigde bedrag, waarna er voor het resterende bedrag krediet wordt verstrekt.

Het betalen met een creditcard brengt extra kosten met zich mee. Smulfun rekent deze kosten door in het bestelproces. Het gaat hier om 4% van het totaal bedrag.

Beoordelingen

5
Monique Roder S...
Onderwerp: Mode-taart
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!
5
Manuele Snoeren
Onderwerp: Koperen bruiloft
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique
5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...