Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Beoordeling indienen

Smulfun is momenteel gesloten ! Wij nemen momenteel heb bestellingen aan.

Wij zijn erg benieuwd hoe u de kwaliteit en service van onze taartenwinkel en bezorgservice ervaart.
Vul hier uw beoordeling in. Wij stellen uw feedback erg op prijs.

Reacties

Door Yahaira Waas op
5
Nogmaals zo als ik vanmorgen al zij....... ben Zooo blij met mijn taart. Hij is super lekker!

Door Bob Krajenbrink op
5
Ter gelegenheid van haar vierde verjaardag en het feit dat mijn kleindochter naar Groep 1 van het basisonderwijs zou gaan, heb ik een "Ik ga naar school taart" door Smulfun laten samenstellen. De taart zag er mooi en feestelijk uit...voorzien van schoolbord met tekst en rondom allerlei kleurpotloodjes. Kortom...heel geslaagd! Kleindochter heeft in meerdere dagen de kleurpotloodjes opgesnoept. Een tevreden opa.

Door Jessica Lensvelt op
5
Voor mijn verjaardag had ik een Gender Reveal taart besteld. Fijn dat deze op korte termijn nog gemaakt kon worden. Het was een supermooie taart geworden met roze inhoud! Een meisje wordt het dus! Dank je wel Angelique voor de snelle levering en mooie, smaakvolle taart!

Door Jessica van Oos... op
5
De taart voor de verjaardag van Kailey zag er heel erg mooi uit. Mijn dochter was er helemaal weg van. Bedankt!

Door Barbara Puts op
5
Wat een mooie verjaardagstaart voor mijn zoontje! Een kunstwerk! En wat was hij er blij mee. Dank jullie wel!

Door Desie Vrints op
5
Bij Smulfun hebben wij een dj taart en Rox taart besteld. Geweldig mooie taarten en een super bakkersvrouwtje :-) zo een creatief en lekker!

Door Patricia Koen op
5
Ik heb mijn vriend verrast met een taart gemaakt door Smulfun. De taart zag er schitterend uit en smaakte heerlijk!

Door Rinaldo Verheijen op
5
Angelique hartstikke bedankt voor de geweldige bruidstaart. De taart was mooi en lekker. Het was precies volgens onze wensen. Smulfun is echt een aanrader! Gr. Rino en Maartje

Door Helmut Ludlage op
4
De taart zag er mooi uit en smaakte heel goed we hadden 2 soorten smaken, namelijk banaan en chocolade. Smaakte erg lekker en erg leuk om zo'n levensechte vrachtwagen cadeau te doen. Mijn zoontje vond hem erg mooi en heel groot. Bedankt en zeker tot de volgende keer!

Door Nicolette de Beer op
5
Toen ik de taart kwam halen vond ik hem nog heel veel mooier dan verwacht. Daarnaast ook nog zo leuk ingepakt! De taart was een enorm succes. Iedereen vond hem geweldig mooi en wat een heerlijke vulling. Hij smaakte verschrikkelijk lekker. Er was een stukje over en daar zijn ze om gaan loten ;-) Ontzettend bedankt en bij de volgende verjaardag weten we jullie te vinden. Groeten Nicolette de Beer

Door Twan en Monique... op
5
We waren erg tevreden over onze taart. Hij zag eruit zoals we afgesproken hadden, de smaak was heerlijk en bezorging was keurig op tijd. We kregen veel complimenten dat ze hem erg lekker vonden want dat ze vaak mee hadden gemaakt dat trouwtaarten erg droog kunnen zijn. Als we het over zouden doen dan hadden we weer onze taart hier besteld, prijs kwaliteit is erg goed! Twan en Monique Verhoeve

Door Janneke Bergmans op
5
Onze minecraft taart zag er supermooi uit en smaakte bijzonder lekker. Een aanrader!

Door Willemijn van Hees op
4
Onze Martijn was helemaal blij met zijn Mariotaart! Vooral dat Yoshi er ook op stond en allerlei kleine details maakten hem helemaal super. Bedankt voor de prettige service en tot een volgende verjaardag!

Door Mario Raas op
5
Vandaag een prachtige taart ontvangen voor het afscheid van een collega. Hij voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Prachtig opgemaakt en heerlijk van smaak! Prijs/kwaliteit verhouding zeer in evenwicht. Een aanrader dus!

Door Claudia Welten op
5
De taart voor de verjaardag van onze dochter was prachtig ontworpen met strakke details en niet onbelangrijk hééérlijk van smaak! Veel complimenten ontvangen die dag!

Door Laura Perrij op
5
Er werd vooraf gaand aan de bruiloft erg goed mee gedacht met hoe de taart eruit zou moeten komen zien. Prettig was dat we konden proeven wat voor keuzes / mogelijkheden er waren. Zo krijg je er een goed beeld van. De bruidstaart en bruidscupcakes zijn erg in de smaak gevallen! Communicatie was goed. Smulfun is erg positief ervaren.

Door Monique Boom op
5
De taart voor de 18de verjaardag is prima ontvangen door onze dochter en familie. Iedereen was er lovend over. Top!

Door Marie-Claire Wi... op
5
We hebben een taart besteld voor mijn man die 50 is geworden. Ik had wat typische dingetjes over hem doorgegeven en we hebben een superleuke taart gekregen. Alsnog hartelijk bedankt voor de leuke verrassing, Angelique. Groetjes Marie-Claire Witteveen

Door Astrid Pape-Broeders op
5
Weer een geweldig uitziende taart, die ook nog eens top smaakt. Dit jaar is er voor onze zoon een fototaart gemaakt, op de foto ligt hij op zijn rug op het strand. Hij lag dus eigenlijk nu op zijn eigen taart. Weer erg leuk aangekleed met schelpjes en schepjes, de vuurtoren was de topper en Ty was er ontzettend blij mee. Weer bedankt!!

Door Kim Van der Put op
5
Wat een prachtige en ook heerlijke taart! Iedereen heeft ervan genoten, geweldig gedecoreerd en de cake, vulling en de fondant waren heerlijk! Dank je wel Angelique!

Door Femke van den Broek op
5
Wat een prachtige taart hebben wij opgehaald bij smulfun. Mijn dochter is er zo blij mee. Echt een kunstwerk, bijna te zonde om op te eten.... Maar hij is ook nog eens heerlijk! Heel erg bedankt!

Door Helena Streumer op
5
De taart was echt prachtig om te zien! Heel erg bedankt! De draakjes supermooi veel oog voor detail en de kinderen vonden ze heerlijk. Ik raadt iedereen aan om ook bij Smulfun een lekkere taart of cupcakes te bestellen. Snelle vriendelijke service! Mogelijkheid om de taart aan te passen en wordt goed met je meegedacht wat de mooiste optie zou zijn bij aanpassing Ruime mogelijkheid voor het ophalen In 1 woord SUPER! Kom zeker terug voor een nieuwe taart

Door Lonneke Donckers op
5
De taart voor mijn dochter zag er prachtig uit en smaakte heerlijk! Het was een groot succes!

Door Marleen van de ... op
5
Wat een prachtige en lekkere taart hebben jullie gemaakt voor de sweet sixteen van mijn dochter! keurig thuisbezorgd!! ik raad jullie bij vrienden en kennissen aan!

Door Jolanda Rack op
5
Prachtige taart die gemaakt is na opgave van de wensen. Iedere laag een andere smaak en ook nog eens één laag glutenvrij, één laag lactosevrij en één laag gewoon. Zo is er voor ieder wat wils en de smaak van alle lagen was voortreffelijk. Zeker een aanrader. De taart zelf is een extra cadeau.

Door Ingrid Mutsaers op
5
Ik had gevraagd om een speciale Sarah taart die te maken had met mijn werk. Nou ik had niet kunnen dromen dat het precies een model was, wat alleen voor mijn werk bedoeld was en wat ook echt een Sarah taart was geworden ondanks mijn speciale wensen.

Door Marsha Arts op
5
Geweldige taart om te zien en heerlijk om te eten! Zelfs mensen die eigenlijk geen taart lusten, hebben ervan gesmuld.

Door Christel van de... op
5
Ten behoeve van de communie van onze dochter bestelden wij bij Smulfun cupcakes. Lievelingskleur paars en we mochten eveneens een foto aanleveren. Onze gasten waren er letterlijk en figuurlijk VOL van. Iedereen sprak erover. De cupcakes waren dan ook prachtig om te zien en geweldig lekker! Bedankt Smulfun; mede door jullie bijdrage was het communiefeest van onze dochter een hit.

Door Claudia Welten op
5
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal naar wens! Bedankt en tot de volgende verjaardag!

Door Xandra Broeders op
5
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de volgende keer! Xandra Broeders

Door Manuele Snoeren op
5
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique

Door Monique Roder S... op
5
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!

Beoordelingen

5
Monique Roder S...
Onderwerp: Mode-taart
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!
5
Manuele Snoeren
Onderwerp: Koperen bruiloft
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique
5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...