Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Bewaartips - invriezen cupcakes

Smulfun is momenteel gesloten ! Wij nemen momenteel heb bestellingen aan.

Cupcakes zijn goed houdbaar op kamertemperatuur in de doos. U kunt cupcakes ook in de koelkast bewaren. Haal dan wel minimaal een uur van tevoren de cupcakes uit de koelkast. De cupcakes blijven dan in de doos en komen zo op temperatuur. Hierdoor worden ze niet nat, vochtig of klef.

Invriezen cupcakes

Uw cupcakes zijn vers gebakken en kunnen prima de vriezer in. De smaak blijft het lekkerst als u de volgende punten volgt:

Doe de doos met cupcakes in een pedaalemmerzak en knoop deze goed dicht. Zo kan de doos met cakejes de vriezer in.

12 uur voordat de cupcakes worden opgediend haalt u de cupcakes uit de vriezer en zet de cupcakes in een gesloten doos in de koelkast.

Eén uur voordat u de cupcakes wilt serveren haalt u de cupcakes uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur kunnen komen. De deksel van de doos er schuin opzetten, zodat de koude lucht eruit kan verdwijnen.

De cupcakes kunnen nu gaan zweten, maar gewoon rustig laten staan en zeker niet aan zitten of het vocht weg willen vegen.

Rustig laten drogen en de cupcakes zien er stralend en vers uit.

Eet smakelijk!!!

Beoordelingen

5
Monique Roder S...
Onderwerp: Mode-taart
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!
5
Manuele Snoeren
Onderwerp: Koperen bruiloft
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique
5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...