Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Betalen met creditcard

Hoe werkt een creditcard

De creditcard is bestemd voor middelgrote tot grote bedragen te betalen in meeste hotels, restaurants, op internet en tijdens de vakantie.

Bij de betaling met de creditcard spelen drie partijen een rol:

  • De creditcardhouder (de klant)
  • De acceptant (In ons geval Smulfun.)
  • De creditcardmaatschappij (VISA, MasterCard) al dan wel of niet in samenwerking met een tweede partij (bank, niet-bank of non-profit organisatie)

Bij elke creditcard betaling zorgt de creditcardmaatschappij er voor dat het bedrag wordt voorgeschoten. De creditcardmaatschappij vordert openstaande bedragen periodiek (meestal aan het einde van de maand) in.
De creditcardhouder kan er ook voor kiezen niet het volledige bedrag in een keer te betalen. Er bestaat ook nog de mogelijkheid gespreid te betalen. Dan betaalt de creditcardhouder aan het einde van de maand slechts een deel van het verschuldigde bedrag, waarna er voor het resterende bedrag krediet wordt verstrekt.

Het betalen met een creditcard brengt extra kosten met zich mee. Smulfun rekent deze kosten door in het bestelproces. Het gaat hier om 4% van het totaal bedrag.

Beoordelingen

5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...
5
Christel van de...
Ten behoeve van de communie van onze dochter bestelden wij bij Smulfun cupcakes. Lievelingskleur paars en we mochten eveneens een foto aanleveren....
5
Marsha Arts
Onderwerp: Communietaart
Geweldige taart om te zien en heerlijk om te eten! Zelfs mensen die eigenlijk geen taart lusten, hebben ervan gesmuld.