Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Taartwinkel Dordrecht

Taartwinkel Dordrecht

De gezelligste taartwinkel in Dordrecht

Wij hebben een breed assortiment taarten, cupcakes, koekjes en cakepops en werken in de regio Dordrecht. Smulfun gebruikt enkel hoge kwaliteit bakmixen, fondant, marsepein en kleurstoffen en werken met professionele bakblikken, cupcakehoesjes, uitstekers, mallen en nog veel meer. Heeft u geen zin om zelf te bakken? Wij maken taarten op maat!

Taart op maat in Dordrecht

Smulfun maakt taart op maat in de regio Dordrecht. Aan de hand van jouw ideeën zorgen wij voor een originele en lekkere taart die perfect bij de gelegenheid past. Denk aan een mooie verjaardagstaart, bedrijfstaart, jubileumtaart, verlovingstaart, babyshowertaart, kraamtaart, communietaart of bruidstaart. Of denk eens aan een mooie tafel vol met cupcakes of een zoetetafel. Voor verschillende bruidslocaties maken wij ook bruidstaarten.

Taarten en cupcakes workshops Dordrecht

Volg een leuke creatieve workshop in onze goed ingerichte workshopruimte. Smulfun heeft verschillende workshops op het gebied van taart, cupcakes, chocolade en patisserie. Erg leerzaam, van hoge kwaliteit en vooral ook erg lekker. Naast workshops op individuele basis ontvangen wij ook bedrijven, vrijgezellenfeesten, vrienden- en vriendinnengroepen, families en kinderfeestjes.

Volg een leuke taarten en cupcakes workshop en wordt de taartdecorateur waar iedereen versteld van staat!

Taartenwinkel

Kijk eens rond op de website in onze online taartenwinkel of neem vrijblijvend contact met ons op!

taartwinkel dordrecht