Zet je schoen bij Smulfun | En win een lekkere traktatie! 
 
    
Hey, Hier onze maandelijkse Smulbuzz!

Bestel op tijd om teleurstelling te verkomen!

Tijdens de feestdagen is Smulfun beperkt geopend. De komende maand hebben wij weer leuke taartjes en traktaties in het assortiment. Neem nu de Sinterklaas-en Pietentaart gemaakt van lekkere biscuitcake en met heerlijke marsepein bekleed - Lekker om op te eten tijdens pakjesavond. Nieuw dit jaar is "de zak van Sinterklaas" in een 3D-vormige taart. Originele traktaties voor de feestdagen - Bestel tijdig!  Lees meer →

Bosvruchten

Nieuw bij Smulfun: Bosvruchten smaak. Bosvruchten is een mengsel van fruit dat oorspronkelijk in de bossen en in de directe omgeving daarvan te vinden was. Het gaat in het algemeen om rood, blauw of paars kleinfruit dat aan struiken groeit, zoals: frambozen, aardbeien, bramen en bosbessen. Vanaf nu kunnen de liefhebbers van Bosvruchten deze smaak nu ook bestellen als vulling voor een lekkere taart.
Lees meer →

Bruidsproeverij

Onze agenda wat betreft proeverijen is voor 2015 tot het eind van het jaar volgeboekt. Als je graag een afspraak wilt maken met ons in het nieuwe jaar, laat het ons dan zo snel mogelijk weten aangezien de plekken hard gaan! Maak nu een afspraak voor een proeverij...
Lees meer →

Allergievrije taarten

Wilt u een feestelijke taart bestellen, maar heeft u een allergie? Wij hebben hypoallergeen taarten voor mensen met een koemelk/lactose, noten/pinda, gluten allergie of suikerintollerantie. Deze hypoallergeen taarten zijn net zo lekker als een reguliere taart, waardoor iedereen van de taart kan smullen. Ook feestelijke allergievrije taarten vind u bij Smulfun!
Lees meer →

Spoed bestellingen

Spoedtaart nodig? Bel ons voor de mogelijkheden. Door een goede organisatie met korte omlooptijd en voldoende kwaliteit producten op voorraad zijn wij in staat om op zeer korte termijn een mooie feestelijke taart aan u te leveren. Ook bij een spoedbestelling kunt u de kwaliteit verwachten die u van ons gewend bent. Neem voor spoedbestellingen contact met ons op, dan informeren wij u naar de mogelijkheden.
Lees meer →

Zet je schoen bij Smulfun - maak kans op lekkere traktaties!

Doe mee met deze leuke actie en win een lekkere traktatie voor Sinterklaas! Dit jaar hebben wij een uniek boltaartje in de vorm van "de zak van Sinterklaas". Vers gemaakt en lekker om samen op te eten tijdens pakjesavond. Dus liken en delen!!
 Lees meer →
Twitter    Facebook    Google+    Pinterest