Lentekriebels | Voorjaarnieuws van Smulfun met leuke acties!  
    
 Hey, hierbij onze voorjaar Smulbuzz!

Let op: 4 april | Extra voorjaarsworkshop Paastaart!

Eenmalig organiseert Smulfun op 4 april een creatieve Voorjaarsworkshop. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik en leer de kneepjes van het vak. Na het volgen van deze Voorjaarsworkshop kunt u zelf een basistaart maken en decoreren. Ook komen leuke gevorderde technieken aanbod. Ben er snel bij want er is maar een beperkt aantal plekken vrij!  Lees meer →

Speciale Workshop

Vanwege veel interesse in onze workshops houden wij op 4 april een speciale Voorjaarsworkshop Paastaart. Dit is een nieuwe workshop waarin een leuk paasthema wordt uitgewerkt en alle vaardigheden voor het maken van een leuke basistaart worden geleerd. Schrijf je snel in, want deze workshop is eenmalig.
Lees meer →

De ultieme traktatie

Een cupcake boeket is het meest stijlvolle en originele cadeau voor feesten, bruiloften, als relatiegeschenk of andere speciale gelegenheden. De cupcake boeketten kunnen bijna in elke smaak en kleur gemaakt worden, natuurlijk mag jij dit bepalen! Daarnaast zorgen wij voor een leuke bijpassende bloempot. Om het helemaal af te maken wordt de bloempot versierd en in leuke cadeauverpakking geleverd.
Lees meer →

Babyshower taarten

De zwangerschap is een hele bijzondere gebeurtenis en wij zien dat dit steeds vaker gevierd wordt. Op een hippe babyshower mogen een zwangerebuiktaart met bijbehorende baby-boy en baby-girl cupcakes natuurlijk niet ontbreken! Ook zijn onze Gender Reveal taarten erg in trek. Kijk snel naar de mogelijkheden en maak van jouw Babyshower een onvergetelijke dag!  
Lees meer →
 

Gender Reveal Party

Op een originele manier het geslacht van uw baby onthullen? Met deze Gender Reveal taart wordt het bekend maken van het geslacht pas echt een feest. Nadat bij de verloskundige het geslacht bekend is, brengt u het briefje met het geslacht (jongen - meisje) in een gesloten envelop bij Smulfun langs. Wij maken dan een mooie taart met baby blauwe of baby roze kleur cake. Het aansnijden van de taart is heel bijzonder. Beleef de Gender Reveal party van u leven!  
Lees meer →
 

Frozen Feestje

Frozen is helemaal hot! Niet alleen bij meisjes, maar ook jongens vinden Frozen erg leuk. Op een Frozen feestje mag een lekkere ijsblauwe Frozen taart met prinses Elsa, Anna en sneeuwpop Olaf natuurlijk niet ontbreken. De Frozen cupcakes met eetbare print zijn de ideale traktatie voor het verjaardagsfeestje. 
Lees meer →
 

Update Galerij

Onze fotogalerij met taarten en andere creatieve en lekkere creaties is bijgewerkt. Zoveel taarten en allemaal zo verschillend! Kijk eens rustig rond welke taarten er allemaal te vinden zijn. Vind je eigen taart en schrijf een reactie. Door jullie feedback worden wij steeds beter en blijft het maken van mooie en lekkere kunstwerk een bijzonder leuke uitdaging!
Bekijk hier de foto's →

Verras jouw Moeder: Maak kans op een origineel cupcake boeket!

Like onze pagina en deel de actie op jouw profiel en verras je moeder met een origineel en heerlijk cupcake boeket. Dus Liken en delen!!  Lees meer →
Twitter    Facebook    Google+    Pinterest