Zet je schoen bij Smulfun | En win een lekkere traktatie! 
 
    
Hey, Hier onze maandelijkse Smulbuzz!

Taarten voor de feestdagen: Originele traktaties - te mooi om op te eten!

Smulfun heeft de komende maand weer een paar hele leuke taartjes en traktaties in het assortiment. Neem nu de Sinterklaas-en Pietentaart gemaakt van lekkere biscuitcake en met heerlijke marsepein bekleed - Lekker om op te eten tijdens pakjesavond. Ook is er een leuke Kerstman taart in de vorm van een driedimensionale. Erg leuk als relatiegeschenk voor de kerstdagen. Deze taartjes zijn te leuk om op te eten - dus ben er snel bij!  Lees meer →

Bestel op tijd om teleurstelling te verkomen!

Pieten taart

Uniek bij Smulfun: Leuke Pieten taart voor Sinterklaas voor tijdens de Sinterklaasdagen. Zwarte Piet was nogal veel in het nieuws en daarom willen wij Zwarte Piet even in het zonnetje zetten door een lekkere Zwarte Pieten Taart voor hem te bakken. De Pieten taart wordt met een lekkere smaak gevuld en is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk voor 4 personen en 12 personen. Bestel op tijd om telleurstelling te voorkomen.
Lees meer →

Sinterklaas taart

Uniek bij Smulfun: Leuke Sinterklaas taart met mijter voor de Sinterklaasdagen. Sinterklaas is niet compleet zonder een echte Sint. Bestel daarom deze Sint-Taart en geniet van deze heerlijke verse taart. De Sinterklaas taart wordt met een lekkere smaak gevuld en is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk voor 4 en 12 personen.
Lees meer →

Kerstman taart

Leuke Kerstman taart voor de feestdagen. Deze lekkere en mooie 3D Kersttaart gemaakt van marsepein is erg leuk als relatiegeschenk voor de kerstdagen. Bestel daarom deze leuke kersttaart en geniet van een heerlijke verse taart. De Kerstman taart wordt met een lekkere smaak gevuld en is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk voor 4 en 12 personen. De leukste taarten voor de feestdagen vind je bij Smulfun!
Lees meer →

Verjaardagstaarten

Een lekkere taart is een belangrijk onderdeel van iedere verjaardag. Je wilt natuurlijk wel iets speciaals voor de jarige job en jet hebben staan! Wat dacht je van een leuke Topsy Turvy taart op de verjaardag? Of een stapeltaart? Lekker en origineel! Verjaardagstaarten kunt u gemakkelijk online bestellen. Kies een lekkere smaak en het aantal personen, dan komt het helemaal goed. Eet smakelijk!
Lees meer →

Zet je schoen bij Smulfun: Maak kans op lekkere traktaties!

Profiteer van deze leuke actie en win een lekkere Sinterklaas of Pietentaart! Deze boltaartjes zijn vers gemaakt van lekkere biscuitcake met een laagje marsepein - te leuk om op te eten. De Sint en Piet taartjes zijn erg leuk als relatiegeschenk tijdens de feestdagen - dus ben er snel bij!  Lees meer →
Twitter    Facebook    Google+    Pinterest