Laat ons jouw Cake-moment zien en win een stapeltaart! 
    
 Hey, hierbij onze maandelijkse Smulbuzz!

Lentekriebels: Leuke cake ideeën voor het voorjaar!

Lente Cakes en Cupcakes, begroet het voorjaar met heerlijke taarten, cupcakes en traktaties van Smulfun. In deze Lentekriebel special vind je de leukste cake en cupcake ideeën om te proberen. Naast een leuke paastaart en een Moederdag taart hebben we in deze editie ook tips voor de babyshower, een leuke foto actie en een origineel cupcake boeket.  Lees meer →

Smullen met Pasen

Speciaal voor Pasen: Lekkere ronde "Paastaart" met kuikens en paaseieren. De taart wordt gevuld met een lekkere vruchtensmaak naar keuze en wordt geheel in stijl gedecoreerd. Deze verrukkelijk zoete taart doet het altijd goed tijdens een familie lunch - Wat zullen de (grote en) kleine kinderen smullen! Kies een van de lekkere smaken uit en bestel jouw Paastaart gemakkelijk in onze online taartenwinkel!
Lees meer →

Moederdag Bloemendag

Speciaal voor Moederdag: Een lekkere ronde basistaart gevuld met een smakelijke botercrème. De Moederdag taart wordt versierd met mooie bloemen en is een smakelijke traktatie waar je iedere moeder blij mee maakt! Bezorg de moeders van Nederland een onvergetelijke dag en bestel deze taart nu in onze online taartenwinkel.  
Lees meer →

De ultieme traktatie

Een cupcake boeket is het meest stijlvolle en originele cadeau voor feesten, bruiloften, als relatiegeschenk of andere speciale gelegenheden. De cupcake boeketten kunnen bijna in elke smaak en kleur gemaakt worden, natuurlijk mag jij dit bepalen! Daarnaast zorgen wij voor een leuke bijpassende bloempot. Om het helemaal af te maken wordt de bloempot versierd en in leuke cadeauverpakking geleverd.
Lees meer →

Tips voor de Babyshower

Overgewaaid uit Amerika en helemaal hot! De babyshower. Hoe pak je zoiets aan, wat zijn de trend? In deze blog lees je hoe je een fantastische babyshower organiseert en vind je ideeën voor: thema's, decoraties en onmisbare zoete lekkernijen.
Lees meer →

Cakemomentje?

Stuur ons jou leukste cakemoment en win een leuke verjaardagstaart. Maak een foto van het uitblazen van de kaarsje, het aanvallen van het meptaartje of het aansnijden van de bruidstaart en stuur je leukste foto op naar team@smulfun.nl. De leukste inzendingen krijgen een eervolle vermelding op onze website en een gratis stapeltaart cadeau.
Lees meer →

Verras jouw Moeder: Maak kans op een origineel cupcake boeket!

Like onze pagina en deel de actie op jouw profiel en verras je moeder met een origineel en heerlijk cupcake boeket. Dus Liken en delen!!  Lees meer →
Twitter    Facebook    Google+    Pinterest