Valentijn actie | Vertel ons waarom jouw geliefde een lekkere hartjestaart verdiend | Stuur je reactie in! 
    
 Hey, hierbij onze maandelijkse Smulbuzz!

De ultieme traktatie: Cupcake boeket

Een cupcake boeket is het meest stijlvolle en originele cadeau voor feesten, bruiloften, als relatiegeschenk of andere speciale gelegenheden. De cupcake boeketten kunnen bijna in elke smaak en kleur gemaakt worden, natuurlijk mag jij dit bepalen! Daarnaast zorgen wij voor een leuke bijpassende bloempot. Om het helemaal af te maken wordt de bloempot versierd en in leuke cadeauverpakking geleverd. Nu te bestellen in onze online giftshop!  Lees meer →

"Liefde is" taart

Speciaal voor Valentijnsdag: Lekkere hartvormige "liefde is" taart. Geef je grote liefde voor Valentijnsdag een mooi liefdeshart cadeau! Je kunt je taart persoonlijk maken door er een persoonlijk boodschap op te zetten. Kies een lekkere smaak en bestel uw liefdesstaart gemakkelijk in onze online taartenwinkel!
Lees meer →

Babyshower taart

De zwangerschap is een hele bijzondere gebeurtenis en wij zien dat dit steeds vaker gevierd wordt. Op een hippe babyshower mogen een zwangerebuiktaart met bijbehorende baby-boy en baby-girl cupcakes natuurlijk niet ontbreken! Kijk snel naar de mogelijkheden en maak van jouw Babyshower een onvergetelijke dag!  
Lees meer →

Laatste cake trends

We zijn 2014 nog maar net begonnen en zien een aantal nieuwe leuke caketrends opduiken. Met nieuwe taarten zoals Petal Cake, Naked Cakes, Ruffle Cakes en Vintage taarten en nieuwe taartdecoraties met SugarVeil eetbare kant, ruffles, Royal Icing en gekleurde taarten. 2014 beloofd een jaar met veel bonte taarten te worden! Lees in dit artikel alles over de laatste trends.
Lees meer →

Geschiedenis van de bruidstaart

Hoe is de bruidstaart ontstaan? Welke tradities & etiquette horen er bij de bruidstaart? Zoals het aansnijden van de taart, het invriezen van de bruidstaart zodat je deze na een jaar kunt eten. Lees alles over het ontstaan van de bruidstaart traditie in ons laatste online artikel.
Lees meer →

Verras jouw Valentijn: Maak kans op een hartjestaart!

Vertel Smulfun waarom jij jouw Valentijn wil verrassen met een lekker hart. Like onze pagina en vertel ons jouw verhaal en maak je geliefde blij met een romantisch liefdeshart. Dus Liken en reageren!!  Lees meer →
Twitter    Facebook    Google+    Pinterest