Spot jouw taart op onze website | Schrijf een reactie! | En win een lekkere traktatie! 
    
 Hey, hierbij onze maandelijkse Smulbuzz!

Schrijf je nu in: Laatste workshop basistaart op dinsdag 19 november

Wil je graag de kneepjes van het vak leren en zelf een mooie versierde taart maken? In de workshop basistaart leer je alles wat je nodig hebt om zelf een mooie creatie te maken. Vanaf de taart vullen tot bekleden met marsepein en fondant. Ook komen alle trucjes en tips aanbod voor het maken van bloemen, letters en mooie afwerkranden. Omdat Smulfun het momenteel erg druk heeft met taart bestellingen en bruiloften, worden de workshops vanaf nu maar heel select aangeboden. Dit is voorlopig de laatste workshop - dus ben er snel bij!  Lees meer →

Pieten taart

Uniek bij Smulfun: Leuke Pieten taart voor Sinterklaas voor tijdens de Sinterklaasdagen. Zwarte Piet was nogal veel in het nieuws en daarom willen wij Zwarte Piet even in het zonnetje zetten door een lekkere Zwarte Pieten Taart voor hem te bakken. De Pieten taart wordt met een lekkere smaak gevuld en is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk voor 4 personen en 12 personen. Bestel op tijd om telleurstelling te voorkomen.
Lees meer →

Meesterwerk door volleerde taartenbakkers

Op woensdag 2 oktober was het zover. Rowena en Senna kwamen een mooie taart en bijbehorende cupcakes maken. Ze waren goed voorbereid en hadden al het 1 en ander opgezocht. Altijd handig als je weet hoe een kunstwerk eruit moet komen zien!!
Lees meer →

Bedrijfstaarten

Heeft u net een leuke opdracht binnen gehaald of bent u zeer tevreden over het geleverde werk en wilt u uw collega's in het zonnetje zetten? Doe een lekkere bedrijfstaart cadeau en breng uw waardering uit door een heerlijke traktatie van Smulfun. De Bedrijfstaarten kunnen worden voorzien van een eetbaar logo en een fototaart is ook een optie. Bestel uw taart online en Smulfun maakt er een waar kunstwerk van!
Lees meer →

Verjaardagstaarten

Een lekkere taart is een belangrijk onderdeel van iedere verjaardag. Je wilt natuurlijk wel iets speciaals voor de jarige job en jet hebben staan! Wat dacht je van een leuke Topsy Turvy taart op de verjaardag? Of een stapeltaart? Lekker en origineel! Verjaardagstaarten kunt u gemakkelijk online bestellen. Kies een lekkere smaak en het aantal personen, dan komt het helemaal goed. Eet smakelijk!
Lees meer →

Trouwen: de bruidstaart van je dromen!

Zijn jullie al druk met alle voorbereidingen, locatiebezoek, de fotograaf, gastenlijsten en uiteraard ook de bruidstaart? Smulfun heeft een ruime keus aan mogelijkheden en voor zowel een kleine intieme bruiloft als een feest met een grootse aanpak kunt u bij ons terecht. Wij zullen er alles aan doen om de taart van jullie dromen te maken.  
Lees meer →
Twitter    Facebook    Google+    Pinterest