Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!
Elsa taart

Elsa taart - Frozen

Artikelnummer:
FROZENELSATAART16PERSONEN
€ 71,50

Bent u op zoek naar een leuke Elsa taart voor een Frozen feestje?

Dan is deze Elsa taart wellicht precies wat u zoekt. Deze taart van prinses Elsa van Arendelle in haar ijsblauwe jurk is gemaakt naar een fragment van het nummer Let it go uit de Frozen film van Disney. Deze Elsa taart is gemaakt van een Elsa pop en de jurk wordt er laagje voor laagje omheen gebouwd. Net iets anders dan een normale prinsessen- of barbie taart omdat het net is of Elsa loopt. Dit wordt ook wel een lopende pop taart genoemd (walking doll cake).

De Elsa pop kost €22,- die samen met originele verpakking en toebehoren wordt geleverd. De prijs voor de taart bedraagt €67,50 inclusief €22,- voor de originele Elsa pop. De taart is voor ruim 16 personen en wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ook leuk zijn hierbij onze Frozen cupcakes met eetbare print of onze Frozen stapeltaarten met alle hoofdrolspelers van de film.

Kies hieronder een lekkere smaak uit en geef aan voor welke datum de taart gewenst is en wij zorgen voor een onvergetelijke Elsa taart voor uw Frozen verjaardagsfeestje!

Laat het los! Laat het gaan!