Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Foutmelding

Notice: Trying to get property of non-object in commerce_kickstart_taxonomy_preprocess_views_view() (regel 53 van /home/jawi/domains/smulfun.nl/public_html/profiles/commerce_kickstart/modules/commerce_kickstart/commerce_kickstart_taxonomy/commerce_kickstart_taxonomy.module).

Bruidstaart Breda

Smulfun is momenteel gesloten ! Wij nemen momenteel heb bestellingen aan.
Offerte aanvraag Vraag hier informatie aan voor uw bruiloft .... Offerte

Bruidstaart bestellen en bezorgen in Breda

Alles over bruidstaarten en hoe u de lekkerste bruidstaart voor uw bruiloft kunt bestellen.

De mooiste bruidstaart in Breda en omstreken bij Smulfun.

Als u op zoek bent naar de perfecte bruidstaart in Breda en omgeving dan zit u zeker goed bij Smulfun. Wij gaan samen aan de slag om te taart van uw dromen te maken. Uw ideeën rondom thema, kleur en alle andere speciale wensen vormen de basis voor de taart. Alle taarten worden op maat gemaakt. Uiteraard hebben wij met onze expertise, kennis en creativiteit uitgebreid advies en tips. Samen met u maken we een ontwerp.

Smaak is heel belangrijk. Wij zorgen voor heerlijke vullingen met luxe crème of fruit – precies zoals u het wilt hebben. Alles is mogelijk, van klassieke tot hippe taarten met de mooiste decoraties. Omdat elke bruidstaart bij Smulfun uniek is, kunnen we onmogelijk bij voorbaat een prijs opgeven. Wij maken echter graag een afspraak om alle wensen en ideeën door te nemen en aan de hand daarvan een prijsopgave te maken.

Bij Smulfun zijn wij zeer flexibel, maar geef wel uw bestelling tijdig door om teleurstellingen te voorkomen. Wij leveren persoonlijk uw bruidstaart in Breda en omgeving af bij de feestzaal. Wij maken overigens voor elke feestelijke gelegenheid de juiste taart: voor verjaardag, verloving, geboorte, jubileum, communie en bedrijfsfeesten bent u dus ook van harte welkom.

Informeer gerust naar alle mogelijkheden. Smulfun is telefonisch bereikbaar op 0162-301964.

Beoordelingen

5
Monique Roder S...
Onderwerp: Mode-taart
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!
5
Manuele Snoeren
Onderwerp: Koperen bruiloft
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique
5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...