Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Zwangerebuiktaart als traktatie voor verlof

Door Nanique van Belkom, 09/10/2011 - 17:11
zwangerebuiktaart
Nanique van Belkom
Nanique van Belkom

Hallo Allemaal,

 

Mijn naam is Nanique van Belkom en ik ben een oud collega van Angelique. Via hyves ben ik altijd met haar in contact gebleven.
Toen Angelique met zwangerschapsverlof ging trakteerde ze haar collega's op zo'n prachtige zwangere buik taart.
Nou, dat bracht me toen meteen op het idee, want ik was ook in verwachting van een jongen en kon dat toen nog niet zeggen.

Toen ik met verlof ging op mijn werk, heb ik meteen door Angelique ook zo'n mooie taart in het geheel blauw laten maken.
Super mooi resultaat en de collega?s vonden hem super mooi. Aangezien ik in een mannen bedrijf werk was natuurlijk wel de eerste vraag: "Of ik er model voor gelegen"? had haha!!

Taart voor zwangerschapsverlof
Taart voor zwangerschapsverlof

Hierbij een foto waarop van de taart genoten wordt.

Dit was mijn eerste ervaring qua taarten maar voor ons moppie zijn eerste verjaardag ga ik toch weer bij Angelique vragen wat voor leuks ze kan maken.

Dus Angelique, Super gedaan!!


Category: 

Reactie indienen

Beoordelingen

5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...
5
Christel van de...
Ten behoeve van de communie van onze dochter bestelden wij bij Smulfun cupcakes. Lievelingskleur paars en we mochten eveneens een foto aanleveren....
5
Marsha Arts
Onderwerp: Communietaart
Geweldige taart om te zien en heerlijk om te eten! Zelfs mensen die eigenlijk geen taart lusten, hebben ervan gesmuld.