Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Zelf taart maken en een leuke workshop volgen!

Door Redactie, 21/10/2012 - 00:31
Chantal Joosen Oosterhout
Chantal Joosen Oosterhout
Chantal Joosen uit Oosterhout

Ik ben Chantal Joosen, getrouwd en woon in Oosterhout. Ik werk bij Amarant en in mijn vrije tijd bak ik taarten.

Via facebook ben ik bij Smulfun terecht gekomen. Wat een mooie website en leuke taarten zeg! Omdat ik zelf graag taarten maak en versier ben ik fan geworden van de facebook pagina van Smulfun. Hierdoor deed ik automatisch mee met de facebook actie en heb ik een super leuke LIKE taart gewonnen.

TIP! Wordt ook fan van onze Facebookpagina en profiteer van leuke voordeeltjes en acties!

Ik bak mijn eigen taarten en wil nog graag bij Smulfun een workshop volgen om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Ik blijft natuurlijk ook met de facebook acties meedoen, want die zijn super leukCategory: 

Reactie indienen