Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Taart op maat voor winnaars

Smulfun is momenteel gesloten ! Wij nemen momenteel heb bestellingen aan.
Door Redactie, 04/10/2013 - 12:36
Sherona van baal uit Raamsdonk
Ilona Lazaroms - van Ham uit Oosterhout
Ilona Lazaroms - van Ham uit Oosterhout.

Smulfun houdt doorlopend acties waarbij je kans maakt om iets leuks te winnen. Dit keer was het de 500 Likes actie op Facebook. Wanneer je onze Facebookpagina Liked maak je kans op een lekker cadeau, originele traktatie of leuke workshop. Fans van onze Facebookpagina hebben blijvend voordeel en doen bij iedere actie weer automatisch mee met de loting.

Hier zijn de winnaars van de taart actie:

De eerste winnaar van de 500 ste like aktie is de 27 jarige Ilona Lazaroms - van Ham uit Oosterhout. Ilona is getrouwd en moeder van 2 kinderen:

TIP! Wordt ook fan van onze Facebookpagina en profiteer van leuke voordeeltjes en acties!

Ik vind mijn prijs mooi en erg leuk, zo'n taart op maat. Smulfun kende ik via Facebook maar ook van mijn vriendinnen die bij Smulfun een workshop hebben gedaan. Het zijn erg leuke akties:"zo win je nog eens wat - super blij met mijn prijs"!

Met de kinderverjaardagen is het natuurlijk wel heel leuk om zo'n lekkere verjaardagstaart te hebben dus verwacht dat ik binnenkort een mooie taart bij Smulfun ga bestellen.


Sherona van baal uit Raamsdonk
Sherona van baal uit Raamsdonk

De tweede winnaar is Sherona van Baal samenwonend in Raamsdonk en moeder van een 8 weken oude dochter:

Wauw ik vind mijn prijs echt heel mooi helemaal mijn kleur - zo leuk roze. Ik ken Smulfun via via - op Facebook - en zag laatst in een promotiebericht dat je ook workshops geeft. Daar wil ik binnenkort lekker aan meedoen om gezellig een middagje te freubelen.
De akties van Smulfun zijn heel leuk en nu ik de leuke taartjes gezien heb zal het binnenkort nog wel van een bestelling komen.


 

 

 

Category: 

Reactie indienen

Beoordelingen

5
Monique Roder S...
Onderwerp: Mode-taart
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!
5
Manuele Snoeren
Onderwerp: Koperen bruiloft
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique
5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...