Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

DikkieDik op mijn verjaardag

Smulfun is momenteel gesloten ! Wij nemen momenteel heb bestellingen aan.
Door Tanya Stadhouders, 14/08/2011 - 13:40
Dikkie Dik taart
tanya stadhouders
Tanya Stadhouders

Hallo,

Ik ben Tanya, een goede vriendin van Angelique.

Voor de 3e verjaardag van onze dochter "Amy" hebben we een Dikkie Dik taart van fondant besteld . Amy vroeg, en verwachtte, een speciale verjaardagstaart. Aan wie kan je dat anders overlaten dan aan Smulfun!

Het was voor Angelique de eerste keer dat zij een Dikkie Dik taart zou maken, maar wij hadden er het volste vertrouwen in dat het haar ging lukken. Het resultaat overtrof al onze verwachtingen! Er werd zelfs een traantje bij weggepinkt.. "Zonde om die taart aan te snijden"!
Amy was dolgelukkig, en iedereen vond de taart ook super lekker. De taart maakte voor Amy haar verjaardag compleet. En, zoals het moest zijn: "ze heeft het er nu nog steeds over"! Missie geslaagd!

Amy verjaardag
Verjaardag Amy

In het verleden hebben we onze bruidstaart laten maken door een taartenspecialist, maar die werd niet helemaal zoals we hoopten. Helaas bestond Smulfun toen nog niet, anders hadden we het wel geweten!

Bij een volgende gelegenheid bestellen we zeker een taart bij Smulfun, want dan weten we zeker dat het een mooie, lekkere én betaalbare taart is.

Waar voor je geld, gewoon doen! Je krijgt er absoluut geen spijt van. Smulfun staat open voor alle ideeën, dus je kan je verjaardagstaart laten maken zoals je zelf wil!

Groetjes,

Tanya van Dijk

Category: 

Reactie indienen

Beoordelingen

5
Monique Roder S...
Onderwerp: Mode-taart
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!
5
Manuele Snoeren
Onderwerp: Koperen bruiloft
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique
5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...