Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Cakepops gewonnen bij Smulfun taarten en workshops

Door Redactie, 20/05/2012 - 17:40
Stephanie Besems Bakker Bart
Stephanie Besems Bakker Bart
Stephanie Besems van Bakker Bart in Oosterhout

Stephanie Besems uit Oosterhout heeft afgelopen zaterdag de Cakepop Actie van Smulfun taarten en workshops gewonnen. Ze is werkzaam bij Bakker Bart, getrouwd met Raymond en in blijde verwachting van hun eerste kindje.

Stephanie verteld:

Een klant van Bakker Bart heeft het tegen mij verteld dat Smulfun er in Oosterhout was. Meteen nieuwsgierig gaan kijken en viel in verbazing van de mooie dingen die ik zag.
Ik vind het een hartstikke leuk en lief boeketje . En was blij verrast dat ik had gewonnen.
Zelf nog niet besteld bij Smulfun maar ik ben nu wel bezig met de oriëntatie voor de geboorte taart van ons eerste kindje. Want daar wil ik wel een speciale mooie taart hebben. "Alles ziet er geweldig mooi uit ga vooral zo door !!"

Category: 

Reactie indienen