Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Cake trends 2014

Smulfun is momenteel gesloten ! Wij nemen momenteel heb bestellingen aan.
Door Redactie, 23/12/2013 - 21:47
cake trends 2014

Dit zijn de nieuwe cake trends van Nederland!

We zijn 2014 nog maar net begonnen en zien een aantal nieuwe leuke caketrends opduiken. Met nieuwe taarten zoals Petal Cake, Naked Cakes, Ruffle Cakes en Vintage taarten en nieuwe taartdecoraties met SugarVeil eetbare kant, ruffles, Royal Icing en gekleurde taarten. 2014 beloofd een jaar met veel bonte taarten te worden! Lees in dit artikel alles over de laatste trends.

Rainbow cakes Reveal cakes Babyshowers

Decoratie trends

Textuur zoals ruches en lace
-Suiker sluier

Cakes van het huwelijk hebben een lange weg afgelegd in de afgelopen eeuw en gaf geëvolueerd in glorieuze kunstwerken die weerspiegelen precies wat de visie of persoonlijkheid van het gelukkige paar is. Deze suiker meesterwerken zijn vaak het middelpunt van de receptie, dus het is belangrijk voor vele paren met de taart te een verklaring afleggen of maak een sfeer voor de gebeurtenis. De meest impactful ontwerpen zijn degenen die uniek zijn en een van een soort zo goed als absoluut heerlijk. U wilt uw gasten om te praten over uw cake met verlangen en bewondering.

Dankzij veel vooruitgang in techniek en medium is er vrijwel die getalenteerde ervaren taart ontwerpers niet kunnen voor een bruidspaar doen. Zelfs relatief nieuwe ontwerpers kunnen trekken uit de fantastische gebak met behulp van scharen, textuur boards en bloem stoten. Dit betekent dat de bruiloft trends voor 2014 getextureerde, gekleurde en zeer romantisch.

Hier is wat u ziet op recepties in 2014:

Geschilderd gebak: deze look was iets dat was ook populair in 2013 maar heeft nu betrekking op nieuw terrein. Deze creatieve taarten zijn soms zeer precieze met stenciled ontwerpen en zelfs monogrammen, of ze kunnen volstrekt unieke creaties met vrije stijl geschilderde bloemen, vlinders of wolken. Het meest ongelooflijke deel van geschilderde taarten is dat ze absoluut geen grenzen voor een getalenteerde ontwerper hebben. U kunt ook hebben geschilderd cupcakes of cookies zo goed!

Klassieke bloemen en bloem combinaties: bepaalde combinaties altijd populair zullen zijn omdat zij absoluut glorieuze zijn en zijn gebruikt om aan te duiden romantiek en liefde voor eeuwen. Rozen in al hun variaties en maten gevonden worden zullen verzameld op taarten in 2014. Van delicate wilde rozen aan volledige geblazen schoonheden die deze bloemen worden gesteld van gom plakken of vers te zetten. Rozen zal ook worden gecombineerd met andere bloemen zoals hortensia, fresia's en zelfs madeliefjes afhankelijk van het boeket en thema van het evenement.

Textuur zoals ruches en lace: taarten zijn onbeschaamd romantische en girly in het komende jaar. Ze zijn gedrapeerd in ingewikkelde fondant kant gemaakt met Sugarveil en explosiemotor omhoog met vrij gespreide ruches in alle kleuren. Soms zijn deze beide elementen van de textuur gebruikte een taart. Ruches kunnen spiraal, jabot omlaag of omhoog afhankelijk van het ontwerp en ze kunnen ook worden monochromatisch of afgewisseld kleuren. U zult ook zien taarten geïnspireerd door stoffen zoals damast en zware zijde, vaak uit de trouwjurk zelf. Kijk voor tal van textuur.

Ombre: Hoewel de ombré haar trend heeft leek te sisser aflopen taarten zijn nog steeds sportieve deze subtiele look. Deze geleidelijke fade naar lichtere tinten is het beste op groter taarten en kan worden bereikt met getinte fondant of zelfs met honderden bloemen of andere designelementen zoals knoppen of schelpen. Plaats eenvoudig de bloemen in geleidelijk lichtere tinten ofwel omhoog of omlaag de taart. Dit is nogal een elegante look.

Ruffle cake
Ruffle cake met ruffles van icing
petal cake
Petal Cake met Royal Icing en bloem
naked cake
Naked cake met bonte kleur bloemen
sugarveil
SugarVeil eetbare kant
Category: 

Reactie indienen

Beoordelingen

5
Monique Roder S...
Onderwerp: Mode-taart
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!
5
Manuele Snoeren
Onderwerp: Koperen bruiloft
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique
5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...