Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Bijzonder verjaardagscadeau

Smulfun is momenteel gesloten ! Wij nemen momenteel heb bestellingen aan.
Door Heleen Hoogesteger, 11/10/2011 - 14:26
Cadeaubon voor workshops
Heleen Hoogesteger
Heleen Hoogesteger

Op mijn verjaardag werd ik aangenaam verrast met een workshop cadeaubon van Smulfun in Oosterhout. Ik ben al jaren vriendin met Angelique en ik heb de tijd dat ze begonnen is met bakken van taarten goed gevolgd. Natuurlijk had ik al aardig wat taarten geproefd en vele verhalen over workshops gehoord en gelezen.  Hierdoor was ik erg nieuwsgierig geworden; en heel leuk dat het er nu echt van gaat komen.

Op 7 mei was het zover. In de workshops “Moederdag Bloemendag”  hebben we van een taart een mooie bloemenbak gemaakt met hierop versieringen van bloemen.

Ik was zeer tevreden met mijn resultaat. De ervaring was echt geweldig: De uitleg die we van Angelique kregen en het enthousiasme van de andere deelnemers van de workshop was geweldig! Ook vond ik het erg leuk gezellig. En dat is ook heel belangrijk!

Toen ik thuis kwam, waren mijn man en de andere gezinsleden erg onder de indruk en het was lekker nagenieten met het proeven van de eigen gemaakte taart.

Cadeaubon voor workshops
Cadeaubon voor workshops

De workshop was een ervaring die ik nooit had willen missen. Zeker omdat ik zelf nog nooit een workshop had gevolgd en niet wist wat ik er van moest verwachten. Ik weet haast zeker dat er genoeg mensen zijn die het wel zouden willen doen maar het niet durven, of er niet opkomen om zelf eens een taartje te maken.

In de toekomst  wil ik nog een workshop volgen omdat het gezellig is en je weer wat bijleert.  Toch blijf ik graag taartjes bij Smulfun bestellen,  want de creaties die Angelique maakt zijn geweldig. Ze verrast me telkens weer!

Ja als ik iemand weet die een “workshop taarten maken”  leuk vind, dan geef ik die zeker een tegoedbon van Smulfun cadeau.

Category: 

Reactie indienen

Beoordelingen

5
Monique Roder S...
Onderwerp: Mode-taart
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!
5
Manuele Snoeren
Onderwerp: Koperen bruiloft
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique
5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...