Smulfun

Taarten cupcakes en bruidstaarten!

Angelique's taarten

Momenteel is het druk, bestel tijdig Bestellen
Door Redactie, 17/03/2009 - 20:46
angeliques taarten
angeliques taarten
Angeliques taarten

Welkom bij de online webshop van Smulfun.nl. Hier kunt u heerlijke taarten van Angelique en andere lekkernijen bestellen of een workshop reserveren.

Angelique's taarten

Bij smulfun kun je terecht voor de lekkerste taarten, cupcakes, macarons en de leukste workshops. Schrijf je nu in voor een workshop en leer de kneepjes van het vak. Taart bestellen doe je gemakkelijk via het kopje taarten. Naast taarten verzorgt Smulfun ook bruidstaarten, complete zoetetafels en bruidstafels voor het trouwen en de bruiloft.

Taarten van Angelique

Smulfun.nl biedt Heerlijke taarten van Angelique, cupcakes en lekkernijen voor grote verjaardagen en kleine overwinningen, voor uw bridgeclub partijen, gewoon zomaar, of misschien wel voor de beste dag ooit! Angelique's taarten zijn creatief en staan voor kwaliteit!

Lekker taarten van Angelique bestel je gemakkelijk online bij Smulfun.nl

  • Taarten
  • Bruidstaarten
  • Cupcakes
  • Workshops
Angelques taarten
Bruidstaarten van Angelique

Taarten van Angelique - vers en de beste kwaliteit

Smulfun biedt met de taarten van Angelique de beste kwaliteit zelfgebakken lekkernijen gemaakt met echte eerlijke ingrediënten. Het verschil met andere bakkerijen is dat uw traktaties vers worden gebakken waardoor de creatie vers en erg lekker zijn. Er is absoluut geen toevoeging van conserveringsmiddelen, enzymen, stabilisatoren emulgatoren of andere grove dingen die vaak wordt gebruikt in commerciële bakkerijen. Uw traktaties worden persoonlijk en speciaal ontworpen voor uw evenement of feestelijkheid. Voor meer informatie kijk u gerust eens verder op onze website of neem contact met ons op!

Angelique's taarten voor uw trouwerij of bruiloft

Welkom bij de online webshop van Smulfun.nl Hier kunt u heerlijke taarten van Angelique en andere lekkernijen bestellen of een creatieve workshop reserveren.

Category: 

Reactie indienen

Beoordelingen

5
Monique Roder S...
Onderwerp: Mode-taart
Mijn dochter was erg blij met de prachtige taart met goud, zwart en wit. Bedankt!
5
Manuele Snoeren
Onderwerp: Koperen bruiloft
Prachtige taart met een super lekkere Toblerone smaak. Wij hebben met ze allen hiervan gesmuld. Toppie Angelique
5
Xandra Broeders
De complimenten voor de taart, alles klopte, de smaak was echt heel goed en hij zag er fantastisch uit! Succes met Smulfun en zeker tot de...
5
Claudia Welten
Onderwerp: Taart
Bedankt voor de heerlijke taart. We hebben echt goede reacties gehad en iedereen vond het heerlijk! Ook de decoraties mooi gedetailleerd en helemaal...